top of page

Afspraken maken

Voorlopig bied ik deze formaten aan.

Heb je andere vragen of noden waarbij ik je van dienst kan zijn, dan mag je mij vrijblijvend contacteren en kijken we samen waarmee ik je het best kan ondersteunen.

Betalingsmogelijkheden

Je zal bij het boeken van een afspraak gevraagd worden een deel van het bedrag reeds te betalen. Dit is steeds via een online betalingssysteem. Moest deze manier van betalen een probleem voor je vormen, kan je me steeds contacteren om andere manieren te bespreken.

Het resterende bedrag kan in cash, per payconiq of per digitale overschrijving gedaan kunnen worden tijdens de afspraak.

Verhinderd?

Als je verhinderd bent en onze afspraak niet kan doorgaan, gelieve mij minstens 48u op voorhand even een seintje te geven. Dat kan telefonisch of  via whatsapp. Zo kan ik iemand anders blij maken met jouw plekje in de agenda op te vullen. Bij annulatie binnen de 48u voordien, wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht. 

 

Locatie

De afspraken gaan door in Zwijndrecht.

Eventuele afspraken via een online format zijn ook mogelijk. Indien je dit wenst kunnen we na overleg een tijdstip vastleggen.

bottom of page