top of page

When diet is wrong, medicine is of no use. When diet is correct, medicine is of no needDankzij mijn opleidingen in de orthomoleculaire geneeskunde bekijk ik voeding als een ecosysteem dat continu interageert met ons lichaam. Eten draait om zoveel meer dan calorieën en energie! Voedingstoffen praten met je DNA en beïnvloeden je genexpressie elke dag. Upgrade jezelf met de bouwstoffen die jouw lichaam nodig heeft, en je verandert je leven.

Samen bepalen we aan de hand van jouw klachten, jouw voeding en gewoontes (eventueel aangevuld met bloedonderzoek) waar zich problemen voordoen. Een orthomoleculaire behandeling kijkt in de eerste plaats naar wat je eet en drinkt, en vult daarnaast tekorten aan met supplementen.


Het hedendaags voedingsaanbod in onze supermarkten komt vaak niet tegemoet aan wat een menselijk lichaam in weze nodig heeft om te kunnen presteren in onze drukke stressvolle maatschappij.
Vaak bouwen zo jarenlange tekorten zich op en is suppletie van bepaalde stoffen noodzakelijk om de balans te herstellen.
Ik kan jou hierin advies geven zodat we kunnen ‘renoveren’ waar nodig en zo jouw fundering verstevigen om sterker in jouw schoenen te staan.”

PS: 

bottom of page